Присъединете се

Контакт с насПътят към Зая завърши, ето и победителите!

Играта за история и георгафия на Северна Централна България завърши!

Малко статистика: За последните няколко месеца на сайта на играта сме посрещнали 1400 посетителя.
217 от тях не само са пробвали, но и са стигнали до финала, решавайки правилно над 80% от въпросите! Поздравление за всеки един от тях за знанията им и интереса към Българската история и география!

От тези 217 знаещи, 106 са демонстрирали знанията си и са попълнили въпросника ни и са дали своята заявка за участие в разпределението на наградите. Днес, както бе предварително съобщено, изтеглихме томболата с наградите и ето имената на печелившите и техните награди:

3 LED фенера отиват при: Георги Станев, Калина Ангелова, Галина Иванова.

3 комплекта чаши отиват при: Валентина Василева, Таню Тенев, Юлия Иванова.

3 LED фенера тип „челник” отиват при: Галина Ангелова, Ирина Гранчова, Ели Кисьова.

3 ранички отиват при: Таня Цветкова, Пенко Дюлгеров, Вяра Крушкова.

А на гости в Дряново скоро ще отиде Светлозар Янков.

Уважаеми печеливши – честито! Следващата седмица ще получите от нас съобщение на електронната си поща с указание как можете да получите наградата си.

Благодарим на всички за участието! Играта ще остане достъпна на същия адрес за да можете да се забавлявате и информирате.

А ако играта ви е харесала, а Търново, Дряново и Габрово са сред любимите ваши места, споделете web адреса на играта http://roadto.zaya.bg с приятелите си. Така те ще разберат много повече за нашия изключителен край.

Карта – игра за историята на България, историческите и природни забележителности из Централна България.Тайните на Второто българско царство, карта на туристическите обекти и много уникални награди.