Присъединете се

Контакт с насСтанете инвеститор

Проектът ни е амбициозен, но съвсем не е скъп, тъй като липсва мащабно строителство или закупуване на големи активи. За първия етап са необходими 6 месеца и 22 000 лв., достатъчни мястото да закипи от живот.

Осъзнавайки, че започваме да развиваме визионерска идея в трудни времена, ние разчитаме на подкрепата на хората, които споделят нашия ентусиазъм и биха се включили активно в този проект.

Ние се стремим към реализирането на проект, който ще представлява място за събиране и активна почивка за хора, интересуващи се исторически и културен туризъм, древни занаяти, желаещи да развиват своите художествени умения и таланти. Зая ще бъде терен за сбирки и уъркшопове за неправителствени организации, уютен дом за пътешественици, мотористи, къмпингари, любители на планинските походи, естествената храна и отмората сред природата. 

Много ограничен брой хора ще сформират "ядрото" на нашия проект като основатели на проекта. С тяхната подкрепа проектът ще набере достатъчно средства за да започне своята дейност.

Въпрос: Защо събирате средства по този начин?
Знаем, че това сигурно е един от основните въпроси, които бихте искали да ни зададете и имаме няколко отговора на него:

Отговор 1: Защото не желаем да правим банките още по-богати на наш гръб. Сигурни сме, че като образовани хора сте наясно какво представлява съвременната банкова система и каква е основната й функция. Вземайки кредит от банка ние ще направим следното:
- ще направим имота си собственост на банката
- ще вдигнем рязко себестойността на всички предлагани продукти и услуги, /защото в тях ще се калкулират всички вноски с лихвите/
- ще направим банката още по-богата с нашите изкарани с труд и пот левчета, плащайки 100% отгоре на взетото
Кому е нужно това? Освен на собствениците на банката, разбира се...

Отговор 2: Защото характера на предприятието предполага лично отношение
Ние не правим хотел, а Дом и предполагаме, че хората, които ще станат част от него ще споделят общи ценности и интереси. За тях участието няма да бъде тежест, а удоволствие и съзнание за направена стъпка в желана посока. Участвайки в този проект, вие съзнателно и нарочно подкрепяте една хубава идея, която няма да бъде опорочена от "системата" и ще остане завера на хора, които вярват, че нещата могат да се случват и благодарениe на волята и доверието.

Отговор 3: Защото тази система работи
Подобна система за финансиране работи в някои съвсем различни сектори, където се събират хора с общ интерес, да за спонсорират общи проекти. Такива са например компютърните игри, някои обществени каузи и др. Хиляди хора се доверяват и спонсорират тези проекти, за да дадат шанс на една или друга организация да изпълни своите намерения. Така, тези малки единици успяват да се изплъзнат от контрола на "големите акули" и събират капитал за да развиват своята дейност. Участвайки в нашия проект вие ще бъдете част от една такава история.

Отговор 4: Защото сигурно мислите като нас
С годините ние открихме много хора, които споделят нашите ценности и биха желали някога да направят нещо подобно. Повечето от тези хора, обаче са затрупани с ангажименти и се разкъсват между семейството, работата и хобито си. Живот и здраве един ден, разбира се, вие ще реализирате своята мечта и ще направите своя най-хубав селски дом. До тогава обаче ние сме една отлична алтернатива. Нашият дом на село може да бъде ваш дом на село, а инвестицията ще е ключ към вратата, който ще бъде в джоба ви.

Въпрос: С какви средства можем да участваме:
Предвидено е участие от два типа :
* 5 000 /пет хиляди/ лева
* 3 000 /три хиляди/ лева

Въпрос: Какво получаваме за своите пари
Освен да участвате като основоположник в този уникален проект, получавате специален пакет от нощувки, бонуси и екстри за себе си и своето семейство. За да получите всички подробности по предложението – пишете ни или се обадете по телефона.

Въпрос: Защо не търсите по-малки суми от повече хора?
Това е добър въпрос, върху който разсъждавахме дълго и решихме: предпочитаме по-малък брой хора и техните семейства, които да са толкова специални, че да можем да им угаждаме и да ги посрещаме както трябва.

Въпрос: Как ще се гарантира участието ми?
Всички инвеститори ще имат Споразумение в което се описват правата и задълженията на двете страни. То ще се подписва предварително и чрез него вие ще поемате ангажимент за участие. Самата сума ще се изиска най-късно до края на октомври.

За да получите всички подробности по предложението – пишете ни или се обадете по телефона.